Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hayrül DÖĞEN,Şube Müdürlerimiz Sayın Mehmet ALTINOK ve Sayın Ahmet Han KARA e-twinning sergimizi ziyaret ettiler.

Nurgul Ünal öğretmenimizin 4-C sınıfı öğrencilerinin e-twinning projesi "activitypal"'un ürün sergisini okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.Sergimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hayrul DÖĞEN,e-twinningden sorumlu şube müdürümüz sayın Mehmet ALTINOK ve şube müdürümüz sayın Ahmet Han KARA teşrif ederek bizleri onurlandırdılar.Çok teşekkür ederiz.Emeği geçen tüm öğrenci öğretmenlerimizi tebrik ederiz.İyi iş çıkardınız...

18.01.2020 154