Öğretmenlerimiz Robotik Kodlama Projesiyle Avrupa Kalite Etiketi Aldı!

Öğretmenlerimiz Robotik Kodlama Projesiyle Avrupa Kalite Etiketi Aldı!

Öğretmenlerimiz Esin Dereli KAMERİ, Mesut KAMERİ, Seyfullah ZEYREK, Gülseren ÇETİN, Simge GÖKBAŞI, Uğur AŞKAR, Ankara, Trabzon ve Romanya’dan ortaklarıyla birlikte ROBOTIC CODING IN ELEMENTARY SCHOOL adlı robotik kodlama projesini hayata geçirdi. Proje, eTwinning Avrupa Kalite Etiketi’ne layık görüldü.

18.01.2024 101

Bursa'nın eğitimdeki başarılı projelerine bir yenisini ekleyen Yüksel Bodur İlkokulu öğretmenleri, Avrupa genelinde öne çıkan bir başarı elde etti. Öğretmenlerimizden Esin Dereli KAMERİ, Mesut KAMERİ, Seyfullah ZEYREK, Gülseren ÇETİN, Simge GÖKBAŞI, Uğur AŞKAR, Ankara, Trabzon ve Romanya’dan öğretmenler ile birlikte ROBOTIC CODING IN ELEMENTARY SCHOOL adlı robotik kodlama projesini başarıyla tamamladı.

Proje, ilkokul öğrencilerine robotik kodlama becerileri kazandırmayı, STEM alanlarına ilgi duyurmalarını, yaratıcılıklarını ve işbirliği yapma yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyordu. Proje kapsamında öğrenciler, Code.org ve WEB2.0 araçlarını kullanarak çeşitli robotik kodlama etkinlikleri gerçekleştirdi. Ayrıca öğrenciler, ortak ülkelerin kültürlerini, geleneklerini, coğrafyalarını ve tarihlerini de tanıma fırsatı buldu.

Proje, eTwinning platformunda Avrupa düzeyinde değerlendirildi ve eTwinning Avrupa Kalite Etiketi’ne layık görüldü. Bu etiket, projenin pedagojik yenilikçilik, entegrasyon, iletişim, işbirliği, yaratıcılık, sonuçlar ve etki gibi kriterler açısından yüksek standartlara sahip olduğunu gösteriyor.

Öğretmenlerimizi tebrik ediyor yeni projelerde başarılar diliyoruz.

 

 

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024