Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü Farkındalığı İçin Pano Düzenlendi

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü Farkındalığı İçin Pano Düzenlendi

Okulumuz, 28 Şubat’ta Sivil Savunma Günü’nü anmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bir pano düzenledi. Pano, deprem, yangın ve diğer acil durumlar için alınması gereken önlemleri içeriyor. Öğrenciler ve personel, bu panoyu ziyaret ederek bilgi sahibi oluyor ve afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemini vurguluyor.

29.02.2024 160

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında, öğrenci ve öğretmenlerimiz, deprem, yangın ve diğer acil durumlarla ilgili bilinçlenmek için bir araya geldi. Bu özel gün, sivil savunma konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Pano, deprem çantası hazırlığından yangın söndürme tekniklerine kadar birçok konuyu içeriyor. Öğrenciler, panoyu ziyaret ederek bu bilgileri öğreniyor ve afetlere karşı nasıl hazırlıklı olabileceklerini öğreniyorlar.

Okul Müdürümüz Mustafa ORHAN, “Sivil savunma, her bireyin sorumluluğudur. Bu panoyla öğrencilerimizi ve personelimizi bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Afet anında doğru hareket etmek, can ve mal güvenliğimizi sağlamak için hayati önem taşıyor” dedi.

 

29-02-2024