Uzaktan Öğretmenler Kurulumuzu Yaptık.Katılanlara Teşekkür Ederiz

Uzaktam öğretmenler kurulumuzu yaptık.Katılan öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.Hem uzaktan eğitim araçlarını tanımak hem de uygulamasını yapmak açısında iyi bir deneyim oldu.Uzaktan öğrencilerimize nasıl ulaşabileceğimiz,nasıl daha yararlı olacağımız konularını tartıştık.4.sınıflarımız için başladığımız çevrimiçi dersler uygulamasını tüm zümrelerce de yapılması kararlaştırdık.Öğretmenlerimizden ders videoları oluşturmaları ve sitemizde yayınlamayı bekliyoruz. Okulumuzdaki eTwinning çalışmalarının aynı hızla devam ettiğini duyurduk. Bu projelerin artması için  İngilizce Öğretmenimiz Esin DERELİ KAMERİ tarafından öğretmenlere portalın nasıl kullanıldığına dair bilgilendirme yapıldı.

06.04.2020 274

06-04-2020