Yüksel Bodur İlkokulu Öğrencilerinden Çevre Dostu Tohum Topu Etkinliği | STEM

Yüksel Bodur İlkokulu 3/F sınıfı öğrencileri, Stem eğitimi projesi kapsamında doğa bilimlerine dair çevre dostu bir etkinlik gerçekleştirdi. Öğrenciler, gazete kullanarak geri dönüşüm malzemelerinden tohum topu yaparak doğaya katkıda bulundu. Bu anlamlı etkinlikle öğrenciler, doğayı koruma ve geri dönüşüm bilinci kazanma fırsatı elde ettiler.

08.01.2024 115

Yüksel Bodur İlkokulu, öğrencilerine çevre bilincini aşılamak ve Stem eğitimi kapsamında pratik beceriler kazandırmak amacıyla 3/F sınıfı öğrencileriyle bir tohum topu etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrenciler, gazete kullanarak geri dönüşüm malzemelerini bir araya getirerek çevre dostu tohum topları ürettiler. Bu sayede öğrenciler, doğaya zarar vermeden ve geri dönüşümü teşvik ederek doğanın yeniden canlanmasına katkıda bulundular.

Etkinlikte emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Şebnem ARDIÇOĞLU olmak üzere öğrenci ve velilere teşekkür eden okul müdürümüz Mustafa ORHAN, çocukların çevre bilinci kazanmasının önemine vurgu yaparak gelecek nesillerin doğayı daha iyi koruma noktasında bilinçlendirilmesine katkı sağladılar. Yapılan etkinlik, okulun çevre duyarlılığına ve Stem eğitimi anlayışına önemli bir örnek teşkil etti.

08-01-202408-01-202408-01-202408-01-202408-01-202408-01-2024