Mustafa ORHAN - Müdür

Aslen Artvin Ardanuçlu olup 1966 yılında Bursa’da doğdu. İlkokulu Emirbuhari İlkokulu´nda, ortaokul ve liseyi Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi´nde bitirdi.1989 yılında Balıkesir Necatibey Eğitim Fak. Biyoloji Öğrt. Bölümü’nden mezun oldu. 5 yıl kadar özel dershanelerde görev yaptıktan sonra 1994 yılında Rize Çayeli Erenler İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.

1995-1996 Eğitim Öğretim yılında Zafer İlköğretim Okulu’na geldi. 2002 yılında Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu’na atandı. Burada 15 yıl öğretmen olarak görev yaptı.

18.09.2017 tarihinde Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlkokulu’na müdür yardımcısı olarak atandı. 2022 yılının Haziran ayında Osmangazi İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak geldi. 1 Kasım 2023 tarihinde Yüksel Bodur İlkokulu´na müdür olarak atanan Mustafa Orhan evli ve 2 çocuk babasıdır.