Öğretmenler Günü'nde Yüksel Bodur İlkokulu'ndan Anlamlı Kutlama

Öğretmenler Günü'nde Yüksel Bodur İlkokulu'ndan Anlamlı Kutlama

Gürsu ilçesinde bulunan Yüksel Bodur İlkokulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Okulumuz öğrencileri, öğretmenlerimize duydukları sevgi ve saygıyı dile getiren şiirler, şarkılar, danslar ve gösteriler sergiledi. Öğretmenler ise öğrencilerinin hazırladığı sürprizler karşısında duygulu anlar yaşadı.

30.11.2023 229

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bulunan Yüksel Bodur İlkokulu olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutlamalar yapıldı. Okulumuz öğrencileri, öğretmenlerine duydukları sevgi ve saygıyı dile getiren şiirler, şarkılar, danslar ve gösteriler sergiledi. Öğretmenlerimiz ise öğrencilerinin hazırladığı sürprizler karşısında duygulu anlar yaşadı.

 

Okul müdürümüz Mustafa Orhan, Öğretmenler Günü'nün önemine değinerek, "Öğretmenlik, insanlık tarihinin en kutsal ve en onurlu mesleğidir. Öğretmenler, geleceğimizin mimarlarıdır. Öğretmenlerimizin emeklerini, fedakarlıklarını ve başarılarını kutlamak için bu günü fırsat biliyoruz. Öğrencilerimiz de öğretmenlerine olan minnettarlıklarını göstermek için çok güzel bir program hazırladılar. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Programın ardından öğrenciler öğretmenlerine çiçekler ve hediyeler vererek bu anlamlı günü kutladı. 

 

Yüksel Bodur İlkokulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, öğretmen ve öğrencilerin birlikte paylaştığı anlamlı bir kutlama ile sonlandırdı.