20.10.2021 572

Okulumuz 1937 yılında tek kat halinde İsabey Köyü İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır.Üç derslik bir idari oda ve bir öğretmenler odasından oluşan okul binası 1997 yılına kadar hizmet vermiştir.Zamanla bölgenin göç almasından dolayı bina ihtiyaca cevap veremez hale gelmiştir.1997 yılında hayırsever işadamı Bodurlar Holding yönetim kurulu başkanı trafik kazasında kaybettiği oğlu Ali Yüksel Bodur adına zemin katla birlikte 4 katlı binayı yaptırmış milli eğitimin hizmetine sunmuştur.Yeni bina 16 derslik 3 idari oda 2 öğretmenler odası 1 rehberlik odası ve 2 laboratuar ,12 kabinli öğrenci tuvaleti 6 kabinli öğretmen tuvaleti 1 çok amaçlı salon olarak planlanmıştır.Ancak binanın fiziki yetersizliğinden dolayı aynı binaya bitişik yeni bina yapılmıştır.4+4+4 uygulaması ile ilkokul ve ortaokul olarak ayrılmıştır.2013-2014 Eğitim Öğretim yılında yeni bina ortaokul eski bina da ilkokul olarak kullanılmaya başlanmıştır.Zamanla mevzuattaki değişikliklerden dolayı bir takım fiziki değişiklikler yapılmıştır.Ayrıca okul bahçesinde bulunan eski öğretmen lojmanı başvuru sonucunda Yıldırım Belediyesince anasınıfı olarak düzenlenmiş ve ilkokula bağlı olarak hizmete girmiştir.Bünyesinde 1 çok amaçlı salon 1 kütüphane 1 tasarım beceri atölyesi bulunan okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır.Okulumuz 1 müdür 3 müdür yardımcısı 1436 öğrenci ile devam etmektedir.

20-10-2021