Yüksel Bodur İlkokulu, Satranç Turnuvası İl Birinciliği’nde Sahada!

Yüksel Bodur İlkokulu, Satranç Turnuvası İl Birinciliği’nde Sahada!

Yüksel Bodur İlkokulu, Satranç Turnuvası İl Birinciliği’nde Bursa’nın en güçlü özel okulları ile yarıştı. Derece yapmasa da, “Biz varız, sahadayız!” mesajını verdi.

26.05.2024 234

Yüksel Bodur İlkokulu, Satranç Turnuvası İl Birinciliği’nde kendini gösterdi. Okulumuz, Bursa’nın en güçlü özel okulları ile yarıştığı bu turnuvada, derece yapmasa da varlığını hissettirdi.

 

Turnuvaya katılan öğrencilerimiz, satrançta strateji ve taktiklerini sergileyerek, rakiplerine karşı kıyasıya bir mücadele verdi. Her ne kadar dereceye giremesek de öğrencilerimizin gösterdiği azim ve kararlılık, okulumuzun gurur kaynağı oldu.

 

Yüksel Bodur İlkokulu olarak, öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılımını teşvik ediyor ve onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu turnuva, öğrencilerimizin yeteneklerini sergileme ve kendilerini geliştirme fırsatı buldukları bir platform oldu.

 

Öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu performans, Yüksel Bodur İlkokulu’nun “Biz varız, sahadayız!” mesajını güçlü bir şekilde verdi. Okulumuz, gelecekteki turnuvalarda da aynı azim ve kararlılıkla yer almayı planlıyor.

 

26-05-202426-05-2024